FRANS SALMI

taekwondourheilija

Frans Salmi on suomalaisen taekwondon kasvot, jolta löytyy vyötäröltään neljännen danin musta vyö. Salmi nousi parrasvaloihin vuonna 2015 voitettuaan vasta 18-vuotiaana taekwondon liikesarjojen EM-kultaa alle 30-vuotiaiden miesten yksilösarjassa.

Nuoresta iästään huolimatta Salmi on niittänyt menestystä kansainvälisillä tatameilla, mutta viimeiset vuoden ovat olleet vastoinkäymisten värittämiä. Loukkaantumisista toipunut Salmi on asettanut vuodelle 2019 yksinkertaisen tavoitteen: paluun mestariksi.

Vuoden 2012 positiivisin lohjalainen ja vuoden 2014 esimerkillinen nuori urheilija on palkintojensa arvoinen ja oiva roolimalli nuoremmilleen, ikäisilleen ja vanhemmilleen. Poikkeuksellinen määrätietoisuus ja itseohjautuvuus huokuvat jo hänen elämäntavoitteistaan: kokonaisvaltainen hyvinvointi, urheilu-uran jälkeinen ammatti liikemaailmassa ja urheilussa, sekä suomalaisen taekwondon tunnettavuuden lisääminen.

Salmi loistaa myös karismaattisena puhujana, jonka elämäntavat ja -arvot välittyvät hänen olemuksessaan. Arvot kulkevat pitkälti käsi kädessä itämaisten kamppailulajien arvojen kanssa.

Salmen kavalkadiin kuuluvat muun muassa taekwondoesitykset teemapäiviin ja muihin tapahtumiin, puheseminaarit urheilupsykologiasta ja positiivisesta ajattelusta, sekä TYKY-päivät, joissa yhdistetään luento ja fyysisyys taekwondon muodossa.

PYYDÄ TARJOUS

Varaa nyt ikimuistoinen tapaaminen Kaj Kunnaksen kanssa!

Varaa esittelypalaveri, johon otamme mukaan maailman positiivisimman ihmisen, Kaj Kunnaksen! Tutustutaan ja jutellaan kuinka teidän työporukalle saadaan rakennettua yhteisöllisyyttä ja energiaa. Tapaamiset Kaitsun kanssa kymmennelle ensimäiselle ilmoittautujalle.

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä teihin vuorokauden sisällä.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!