CONNY KARLSSON

Valmentaja, Suomen mestari

Conny Karlsson on kolminkertainen kuulantyönnön Suomen mestari ja valmentaja. Karlssonilta löytyy yhteensä seitsemän SM-mitalia ja hänen paras sijoituksensa MM-kisoissa on seitsemäs sija vuodelta 2001 Edmontonissa – samoissa kisoissa hän työnsi myös henkilökohtaisen ennätyksensä 20,78.

Karlsson joutui lopettamaan uransa verrattain aikaisin keväällä 2007. Karlsson sairastui jo urheilu-urallaan haavaiseen paksusuolen tulehdukseen (colitis ulcerosa), josta löydettiin paksusuolen syövän esiaste. Se leikattiin vuonna 2007, Karlssonin huippu-urheilu-ura päättyi siihen ja tämän jälkeen hän on elänyt avanneen kanssa. Yhdessä muiden urheilijoiden kanssa hän on ollut julkinen kasvo IBD-sairauksille (Inflammatory Bowel Diseases) puhuen avoimesti sairaudestaan ja elämästään avanteellisena.

Karlsson on toiminut aktiiviuransa jälkeen yleisurheilu-, kuulantyöntö- ja fysiikkavalmentajana. Karlsson harrastaa myös monipuolisesti hiihtoa, golfia, salibandyä nelosdivarissa hyökkääjänä ja pyöräilyä IBD Cycling -nimisessä pyöräilyseurassa, joka on perustettu hänen ystävänsä Teemu Ramstedtin toimesta tekemään tunnetuksi suolistosairauksia. Karlsson on puhunut paljon omasta tarinastaan ja urheilustaan sairaana sekä kilpailu-uransa aikana että sen jälkeen.

PYYDÄ TARJOUS