Tuote- ja brändilähettiläät

Tuote- ja brändilähettiläät

Onnistuaksesi tuotteesi tai brändisi markkinoinnissa tarvitset sille huomiota herättävät kasvot. Yhdistämällä tuotteen kiinnostavaan henkilöön pääset vaikuttamaan, millaisia mielikuvia asiakkaasi mielessä herää. Autamme sinua löytämään kaikista mielenkiintoisimmat ja kohderyhmääsi parhaiten osuvat edustajat urheilun maailmasta ja tekemään heistä sanansaattajiasi.

Miksi urheilupersoonat?

Huipulle pääsevät vain harvat. Urallaan menestyneet urheilupersoonat ovat kiinnostavia poikkeusyksilöitä, esikuvia ja vaikuttajia, joiden mielipiteet kiinnostavat suurta yleisöä. Löydät palvelustamme kaikkein tunnetuimmat kasvot herättämään ihmisten mielenkiinnon tuotettasi tai brändiäsi kohtaan. Tai ehkä haluatkin tuotteellesi aivan tuoreet kasvot, joiden menestystarinan yhdistäminen tuotteeseesi tai brändiisi voi avata aivan uusia mahdollisuuksia viestisi eteenpäin viemiseen?

Miten Sportspot toimii?

Me tiedämme ketä kohderyhmäsi seuraa sosiaalisessa mediassa ja etsimme juuri sinun kohderyhmääsi parhaiten puhuttelevat kasvot. Urheilupersooniemme avulla viet tuotteesi tai brändisi kiinnostavuuden täysin uudelle tasolle, ja tarvittaessa autamme sinua myös hankkimaan lisää näkyvyyttä ja valitsemaan tarkoitukseesi sopivat viestintäkanavat.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat nostaa tuotteesi tai yrityksesi divarista liigaan!

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!