Työnhakijalle

Tämän kampanjan tavoitteena on tarjota ideoita ja inspiraatiota siihen, mitä juuri sinä voisit alkaa tekemään. Iso hatunnosto siis siitä, että päädyit klikkaamaan itsesi sivuston tähän osioon.

Alta löydät listan kampanjaan osallistuvista yrityksistä. Yrityksen nimeä klikkaamalla näet heillä juuri nyt avoinna olevat työpaikat. Linkin takaa löydät myös hakuohjeet kyseisiin työpaikkoihin.

Jos etsit satunnaista työtä esimerkiksi opiskelujen oheen, suosittelemme tutustumaan Work Pilotsin tarjontaan. Work Pilotsin applikaation avulla haet keikkoja parilla näpäytyksellä, tienaat rahaa ja pääset näyttämään osaamistasi työelämässä. Teet juuri sen verran töitä, kun haluat, silloin kun se sinulle sopii. Work Pilotsin avulla voit löytää töitä matalalla kynnyksellä, myös ilman koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Tarjontaa on ympäri Suomen.

Tänään on loistava päivä aloittaa työnhaku!

Kampanjasta vastaa Sportspot Oy

Sportspot on Suomen laajin urheiluvaikuttajaverkosto. Missionamme on parantaa työntekijä- ja asiakaskokemusta tuoden uusia näkökulmia sekä tuoreita ajatuksia kohderyhmällesi mielenkiintoisten persoonien avulla. Inspiroivien puhujiemme joukosta löydät viestillesi kasvot.

Tavoitteenamme on luoda konsepteja, jotka herättävät tunteita ja nostattavat innostusta. Innostus onkin asia, jota haluamme vaalia ja korostaa, sillä uskomme innostumisen olevan tie onnistumiseen. Sportspotin arvot, joukkue, uteliaisuus, rohkeus ja energia, näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Me lähdemme mielellämme tekemään kanssanne timanttista yhteistyötä. Ota siis yhteyttä!