Kuka Peris?

Kotikulmiltaan Juupajoelta Juha Perälä on kulkenut erikoisen matkan sahatyöntekijästä Turkuun ammattikorkeakouluopiskelijaksi, josta  hän suuntasi Helsinkiin blokkariksi ja baarimikoksi. Monien vaiheiden jälkeen Perälä päätyi Metro FM:n keskipäivän lähetyksen juontajaksi.

Pilapuhelulla Aamulypsyyn

Legendaarinen pilapuhelu Jaajo Linnonmaalle tuhoutuneista Aamulypsy-tallenteista poiki Perikselle paikan Aamulypsyssä. Aamulypysuransa aikana Juha Perälästä syntyi suomalaisten rakastama radio- ja tv-persoona, joka nousi koko Suomen tietoisuuteen rennolla huumorillaan, ilmiömäisillä imitaatioillaan ja nokkelilla kommenteillaan. Perälän avulla Radio Suomipopin Aamulypsy voitti kahdeksan vuotta peräkkäin Vuoden radio-ohjelma-palkinnon. Saavutus, johon yksikään ohjelma ei ole yltänyt aiemmin.

Kohti uusia unelmia

Perälä juonsi viimeisen lähetyksensä Aamulypsyssä tammikuussa 2019. Nyt Juha Perälä on työtön ja kaikki odottavat, mitä hän tekee seuraavaksi.

Tässä kampanjassa Juha Perälä tutustuu erilaisiin työympäristöihin. Ehkä Juupajoen Juha keksii kampanjan aikana, mikä hänestä tulee isona!

Kampanjasta vastaa Sportspot Oy

Sportspot on Suomen laajin urheiluvaikuttajaverkosto. Missionamme on parantaa työntekijä- ja asiakaskokemusta tuoden uusia näkökulmia sekä tuoreita ajatuksia kohderyhmällesi mielenkiintoisten persoonien avulla. Inspiroivien puhujiemme joukosta löydät viestillesi kasvot.

Tavoitteenamme on luoda konsepteja, jotka herättävät tunteita ja nostattavat innostusta. Innostus onkin asia, jota haluamme vaalia ja korostaa, sillä uskomme innostumisen olevan tie onnistumiseen. Sportspotin arvot, joukkue, uteliaisuus, rohkeus ja energia, näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Me lähdemme mielellämme tekemään kanssanne timanttista yhteistyötä. Ota siis yhteyttä!