lahitapiola-paakaupunkiseutu

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tarjoaa vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Heidän kauttaan saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut.

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva vakuutusyhtiö, eli asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat sekä oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen.

Meni todella hyvin ja jostain kumman syystä pääsin nopeasti hommiin käsiksi. Jos vain saan avainkortin, niin ehdottomasti voisin mennä sinne töihin. Luurit päähän vaan, juttelemaan ihmisten kanssa ja auttamaan heitä, niin mikäs siinä.

- Juha Perälä

Peris pääsee mukavuusalueelleen LähiTapiolassa pyrkien uunoturhapuromaiseen urakiitoon

Periksen Unelmaduuni -ohjelmasarjan seitsemännessä osassa Peris pääsee tuttuun hommaan lyömään luurit korviin ja höpöttämään LähiTapiola Pääkaupunkiseudulla. Radiomaneerit ovat hitusen juuttuneet Periksen takaraivoon ja hän marssii itseluottamusta puhkuen jo ensimmäisen puhelunsa jälkeen johtoryhmän tykö.

Peris saapuu LähiTapiola Pääkaupunkiseudun elämänturvaajien perehdytykseen vähän myöhässä ja osa koulutuksesta menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kun hän kuitenkin saa luurit päähänsä ja pääsee juttelemaan asiakkaiden kanssa, niin hän on mukavuusalueellaan tutussa hommassa.

Käsittääkö Peris kuitenkin jotain väärin? Elämänturvaajien tehtävänä on asiakaspalvelu, kuunnella asiakasta ja pitää kokonaisvaltaisesti huolta asiakkaiden terveydestä, taloudesta ja turvallisuudesta.

– Peris on tietysti ammattipuhuja, joten hän sopii puhelintyöhön. Vähän piti alkuun harjoitella, että asiakkaita pitää myös kuunnella, ettei vaan anna sää- ja ruuhkatiedotuksia, LähiTapiola Pääkaupunkiseudun markkinointikoordinaattori Hanna Latvala kommentoi.

– Hän kuitenkin oppi päivän aikana, että pitää olla empaattinen, kuunnella asiakasta, jotta ymmärtää asiakkaan tarpeen, Latvala lisää.

Yksi kuitenkin on jäänyt Periksen mieleen perehdytyksestä. LähiTapiolan Elämänturvasovelluksessa asiakas voi kätevästi hoitaa monia vakuutuksiin ja laskutukseen liittyviä asioita. Sovelluksen kautta pystyy muun muassa siirtämään eräpäivää, tarkastamaan omat vakuutukset ja sovelluksesta löytyy myös digitaalinen matkavakuutuskortti.

Sovelluksesta asiakkaille kertoessaan Peris saa kerättyä itseluottamusta ja hän marssii johtoryhmän luokse hakemaan Uuno Turhapuro armeijan leivissä -henkistä uranousua.

Johtoryhmän ihmettelyjen jälkeen Peris passitetaan takaisin luureihin, missä hän viettää työpäivänsä loppuun. Minkälainen oli hänen kokemuksensa Elämänturvaajan tehtävissä?

– Meni todella hyvin ja jostain kumman syystä pääsin nopeasti hommiin käsiksi. Jos vain saan avainkortin, niin ehdottomasti voisin mennä sinne töihin. Luurit päähän vaan, juttelemaan ihmisten kanssa ja auttamaan heitä, niin mikäs siinä, Peris kiteyttää päivänsä.

Kaikki videot

Jaa tarina

Kampanjasta vastaa Sportspot Oy

Sportspot on Suomen laajin urheiluvaikuttajaverkosto. Missionamme on parantaa työntekijä- ja asiakaskokemusta tuoden uusia näkökulmia sekä tuoreita ajatuksia kohderyhmällesi mielenkiintoisten persoonien avulla. Inspiroivien puhujiemme joukosta löydät viestillesi kasvot.

Tavoitteenamme on luoda konsepteja, jotka herättävät tunteita ja nostattavat innostusta. Innostus onkin asia, jota haluamme vaalia ja korostaa, sillä uskomme innostumisen olevan tie onnistumiseen. Sportspotin arvot, joukkue, uteliaisuus, rohkeus ja energia, näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Me lähdemme mielellämme tekemään kanssanne timanttista yhteistyötä. Ota siis yhteyttä!