53720_Remeo_logo_slogan_rgb_turva-alue

Remeo on valtakunnallinen ympäristöhuoltoalan yritys, joka haluaa olla luomassa maailmaa, jossa luonnonvaroja ei hukata. Remeo työllistää 330 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa.

”Oli kiva nähdä koko kiertokulku. Kun vien pahvit taloyhtiön pömpeliin, joku kaveri tulee roska-autolla ja vie laitokseen, jossa ne heitetään myllyyn ja jauhetaan uusiokäyttöön.”

- Juha Perälä

Peris kierrättää roskaa raaka-aineeksi – Remeo ja maailma kiittävät

Periksen Unelmaduuni -ohjelmasarjan kahdeksannessa osassa Peris pääsee näkemään, mistä kiertotaloudessa on kysymys, kun hän pääsee kierrättämään roskaa raaka-aineeksi Remeo Oy:n kanssa. Puujalkavitsien maisteri myös näyttää jaksossa, miten onnistuu itsensä kierrättäminen.

Remeo on ympäristöhuoltoalan yritys, jossa Peris pääsee päiväksi jäteautonkuljettajan apumieheksi. Ehkä jo aikaisemmista työkokeiluista oppineena Remeo laittaa Periksen perehdyttäjäksi kaiken kokeneen kouluttajan, joka onnistuu pitämään hänet ruodussa.

– Edes Peris ei pääse sähläämään, kun meillä on huippuluokan ammattilaiset katsomassa perään, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Luoto naurahtaa.

Ihmiskunta käyttää tällä hetkellä enemmän luonnonvaroja kuin maapallo voi kestävästi tuottaa. Remeo on etunenässä paiskimassa hommia asiakkaidensa kanssa sen eteen, että kaikki mahdollinen saadaan kierrätettyä eilisen roskasta huomisen raaka-aineeksi.

– Oli kiva nähdä koko kiertokulku. Kun vien pahvit taloyhtiön pömpeliin, joku kaveri tulee roska-autolla ja vie laitokseen, jossa ne heitetään myllyyn ja jauhetaan uusiokäyttöön, Peris kertoo haltioituneena.

– Ihmisille meidän työstämme näkyy jätteiden kerääminen ja kuljettaminen. Sen jälkeen käsittelemme jätteet omissa laitoksissamme. Kun jäte menee läpi laitoksemme, siitä onkin syntynyt raaka-ainetta, jota myymme eteenpäin uusien materiaalien raaka-aineeksi. Siten kiertotalous toteutuu, Luoto lisää.

Periksen Unelmaduuni -kampanjan tavoitteena on yhdistää työntekijät ja työnantajat, samalla kannustaen ihmisiä etsimään omaa unelmaduuniaan. Yhden päivän työkokeilun jälkeen Perikselle jäi kuva, että Remeo huolehtii sekä yksittäisestä työntekijästään että ympäristöstä.

– Kaikista huokui aina yksittäisestä työntekijästä johtoryhmään saakka välittäminen luonnosta. Heille on aidosti tärkeätä, että kierrätetään ja osataan kierrättää. Se ei ollut vain bisnes muiden joukossa, vaan sydämen asia, Peris virkkoo.

Kaikki videot

Jaa tarina

Kampanjasta vastaa Sportspot Oy

Sportspot on Suomen laajin urheiluvaikuttajaverkosto. Missionamme on parantaa työntekijä- ja asiakaskokemusta tuoden uusia näkökulmia sekä tuoreita ajatuksia kohderyhmällesi mielenkiintoisten persoonien avulla. Inspiroivien puhujiemme joukosta löydät viestillesi kasvot.

Tavoitteenamme on luoda konsepteja, jotka herättävät tunteita ja nostattavat innostusta. Innostus onkin asia, jota haluamme vaalia ja korostaa, sillä uskomme innostumisen olevan tie onnistumiseen. Sportspotin arvot, joukkue, uteliaisuus, rohkeus ja energia, näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Me lähdemme mielellämme tekemään kanssanne timanttista yhteistyötä. Ota siis yhteyttä!