periksenunelmaduuni-postnord-logo

PostNord Oy on Pohjoismaiden johtava logistiikkakonserni, joka tavoittaa 25 miljoonaa kotitaloutta ja 2,5 miljoonaa yritystä. PostNordin asiantuntemus ja vahva jakeluverkosto luo edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa.

Kaikki ei välttämättä halua vaihtaa koko ajan työnkuvaa, mutta on hienoa, että sellainen mahdollisuus on olemassa. Se on mielestäni hyvän työpaikan merkki.

- Juha Perälä

Mysteeripaketti vie Periksen PostNordin kuljettajaksi

Periksen Unelmaduuni -ohjelmasarjan viimeisessä osassa Peris saa kotiovelleen mystisen paketin, jonka myötä Peris hyppää päiväksi PortNord Oy:n kuljettajaksi. Kenen lähettämä paketti on kyseessä ja päätyykö Periksen kuljettama vastalahja oikeaan osoitteeseen?

PostNordille kuljettajan pesti on yksi kaikkein arvokkaimmista työtehtävistä, jolla jätetään viimeinen vaikutelma sekä heistä kuljetusyrityksenä että verkkokaupasta, josta ostos on tilattu. Kun Peris päästettiin näin tärkeään työnkuvaan yrityksessä, niin PostNordin Kati Packalén kertoo heidän ottaneen tietoisen riskin.

– Peris oppi nopeasti vaikkakin virheiden kautta. Työmotivaatio oli alusta alkaen kohdillaan. Peris oppi hienosti, mikä on asiakkaita kohdatessa tärkeää ja mitkä asiat eivät puolestaan tilanteeseen kuulu. Toki perehdyttäjänäkin oli rautainen ammattilainen, joka onneksi pysyi hyvin Periksen vauhdissa mukana, Packalén kertoo.

– Kyllähän siinä alkuun oli vähän aceventuramaista menoa, mutta siitä se rauhoittui. Otin homman niin sanotusti haltuun, Peris itse kertoo kuljettajapäivästään.

Asiakaspalveluhenkisistä ja ongelmanratkaisukykyisistä kuljettajista on jatkuva pula. He ovat tärkeä ja viimeinen linkki paketin monivaiheisella matkalla ostotapahtumasta kotiinkuljetukseen.

– Olisi hienoa, jos tämä kampanja auttaisi löytämään innokkaita ja motivoituneita tyyppejä tähän asiakaspalveluammattiin. Logistiikka-alalla on monia eri mahdollisuuksia pidemmällekin uraputkella, jos niin haluaa. Moni on aloittanut kuljettajana ja lähtenyt kehittämään itseään siitä eteenpäin, Packalén sanoo.

– Kaikki ei välttämättä halua vaihtaa koko ajan työnkuvaa, mutta on hienoa, että sellainen mahdollisuus on olemassa. Se on mielestäni hyvän työpaikan merkki, Peris lisää.

Peris pääsi tutustumaan kuljettajan rooliin päiväksi ja pääsi lyömään kätensä multaan asiakaskontaktien parissa. Minkälainen kuva PostNordista Perikselle jäi?

– Totta kai on hyvä olla rattimies tai -nainen, mutta kuljettajan työ sopii sellaiselle, joka tykkää tavata uusia ihmisiä ja olla vuorovaikutuksessa. Pitää olla samaan aikaan kohtelias ja sosiaalinen, mutta myös jämpti ja tunnollinen, jotta aikataulut pysyvät kunnossa.

Osallistu Susijengin pelin lippuarvontaan:

Kaikki videot

Jaa tarina

Kampanjasta vastaa Sportspot Oy

Sportspot on Suomen laajin urheiluvaikuttajaverkosto. Missionamme on parantaa työntekijä- ja asiakaskokemusta tuoden uusia näkökulmia sekä tuoreita ajatuksia kohderyhmällesi mielenkiintoisten persoonien avulla. Inspiroivien puhujiemme joukosta löydät viestillesi kasvot.

Tavoitteenamme on luoda konsepteja, jotka herättävät tunteita ja nostattavat innostusta. Innostus onkin asia, jota haluamme vaalia ja korostaa, sillä uskomme innostumisen olevan tie onnistumiseen. Sportspotin arvot, joukkue, uteliaisuus, rohkeus ja energia, näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Me lähdemme mielellämme tekemään kanssanne timanttista yhteistyötä. Ota siis yhteyttä!