KARI HELANDER

Urheiluperheiden mentori

Kari Helander on pitkän linjan valmentaja, joka on ajan saatossa erikoistunut urheiluperheiden mentoriksi. Coach Kari tekee Suomessa ainutlaatuista projektia, jossa keskitytään vanhempien tukemiseen ja siihen, kuinka olla riittävästi läsnä lapselle, suhtautua urheilusuorituksiin ilolla ja antaa omaa tilaa harrastaa. Helander on kasvattanut kolme lasta aikuisiksi ja työskennellyt amerikkalaisessa koulussa liikunnanohjaajana.

Nuorena kloppina Helander kävi FC Hongan juniorimyllyn, josta siirtyi pelaamaan SM-sarjaa Lahden Reippaaseen. Armeijan urheilukoulun jälkeen jalkapallo vei miehen mennessään. Hän lensi Atlantin ylitse Florida Strikersiin komennukselle, joka venyikin kolmeksikymmeneksi vuodeksi Yhdysvalloissa.

Kolmekymppisenä Helanderilta katkesi sekä akillesjänne että jalkapalloura. Työskenneltyään yritysmaailmassa Helander päätyi Palm Beach Soccer Academyyn valmentajaksi. Hän perusti Coach Kari´s Sports Centerin, jossa valmennettiin aikuisia ja nuoria monipuolisesti eri urheilulajien saloihin. Helander palasi Suomeen vuonna 2010 hoitamaan ikääntyviä vanhempiaan ja lähti mukaan junioriakatemian valmennukseen.

Nyt Coach Kari on suosittu luennoitsija urheiluseuroissa, -liitoissa ja kouluissa. Hän puhuu siitä, miten lasta voi tukea urheiluharrastuksen ja koulun kanssa ja niiden yhdistämisessä. Coach Kari osaa pitää asiansa sopivan yksinkertaisena ja käytännönläheisenä. Hän painottaa valmennuksessaan ja luennoillaan kokonaisvaltaista näkemystä nuorten kasvattamisessa - ei pelkästään urheilussa, vaan laajemmin koko elämässä.

Helander suuntaa sanansa vahvasti vanhemmille ja valmentajille, eikä vain lapsille ja nuorille. Coach Karin suositut vanhempainillat urheiluseuroissa ja kouluissa herättävät meidät pohtimaan arvojamme ja sitä, miten sanat ja käyttäytymismallit vaikuttavat lapsen itsetuntoon ja motivaatioon. Luennoilla vanhemmat saavat yksinkertaisia käytännönläheisiä työkaluja, jotka tukevat heidän rooliaan kasvattajina ja antavat eväitä positiiviseen vaikuttamiseen.

Helander on julkaissut kirjailijapuolisonsa Seija Helanderin (os. Vilén) kanssa kaksi kirjaa: Onnellinen urheilija - Lapsen kasvu urheilijaksi (2015) ja Kotikenttäetu (2017).

PYYDÄ TARJOUS

Varaa nyt ikimuistoinen tapaaminen Kaj Kunnaksen kanssa!

Varaa esittelypalaveri, johon otamme mukaan maailman positiivisimman ihmisen, Kaj Kunnaksen! Tutustutaan ja jutellaan kuinka teidän työporukalle saadaan rakennettua yhteisöllisyyttä ja energiaa. Tapaamiset Kaitsun kanssa kymmennelle ensimäiselle ilmoittautujalle.

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä teihin vuorokauden sisällä.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!