HELI RAUTJäRVI

Psykologi, mental coach

Heli Rautjärvi on psykologi, hyvinvointivalmentaja ja yrityskulttuurimuotoilija, joka liputtaa oman näköisen elämän puolesta. Rautjärvi seuraa vanhaa viisautta, jonka mukaan itselle tärkeät asiat löytyvät omasta kalenterista. Niille asioille, joita itse pitää tärkeinä, löytyy aina tilaa. Hän haastaa jatkuvasti yksilöitä ja yhteisöjä pohtimaan omia arvojaan ja päivittäisiä valintojaan.

Sekä itsensä että tiimien johtamiseen perusteellisesti perehtynyt Rautjärvi on inspiroiva puhuja, joka haastaa kuulijat pohtimaan elämänsä suuria kysymyksiä: Mitä tavoittelen ja miksi? Elänkö arvojeni mukaista elämää? Mistä innostun ja saan iloa?

Psykologina Rautjärvi tuntee aivojen hyvinvoinnin: kognitiivisen ergonomian, ajan- ja tehtävienhallinnan haasteet sekä resilienssin eli henkisen selviytymiskykyisyyden kasvattamisen.

Rautjärvi työskentelee suomalaista työelämää ravistelevalla Leidenschaftilla (saksaksi intohimo) yrityskulttuurimuotoilijana. Leidenschaftin missio on saattaa intohimo ja työelämä samaan lauseeseen, luoda jokaiselle mahdollisuus tehdä työtä sydämellä ja sisäisesti motivoituneena. #tgim - Thank God it's Monday!

PYYDÄ TARJOUS