AIRA SAMULIN

Tanssin kruunamaton kuningatar

Aira Samulin on intoa ja positiivisuutta ympärilleen puhkuva taiteilija ja yrittäjä. Hän on toiminut yrittäjänä jo peräti kahdeksalla vuosikymmenellä. Yhdeksänkymmenen ikävuoden ylittäminen vuonna 2017 ei ole ikiliikkujana tunnetun teräsnaisen menoa hiljentänyt, vaan Samulin harppoo railakkaasti eteenpäin ajoittaisista vastoinkäymisistä huolimatta ilahduttavan elämänasenteensa turvin.

Jo 1960-luvulla Samulinin juontaessa muotinäytöstä hänelle kerrottiin, että hän saa voimaa yleisöstä ja saa porukan räjähtämään nauruun. Samulin onkin kannustava esimerkki, että nauru ja ilo kantavat pitkälle sekä ikävuodet ovat pelkkä numero, jotka oikealla asenteella eivät ole missään nimessä hidastava tekijä. Samulin, jos joku, hehkuu hyvää mieltä.

Tällä hetkellä Samulin pyörittää kesäisin Lohjan Saukkolassa sijaitsevaa Hyrsylän Mutkaa, joka kuuluu paikallisiin nähtävyyksiin sekä jakaa positiivista asennettaan puhumalla erilaissa tilaisuuksissa. Samulinin esiintyminen on valloittavaa ja positiivisuus tarttuvaa, ja tämä on tunnistettu laajalti. Tästä esimerkkinä mm. se, että hänet valittiin vuoden 2016 puhujaksi Suomen puheopettajien liiton toimesta. Samulin on palkittu myös mm. Suomen Leijonan ritarin kunniamerkillä ja viihteen elämäntyö- palkinnolla.

Samulin on vuosikymmenestä toiseen säilynyt kansan suosiossa. Airalla on hämmästyttävä kyky säilyä kiinnostavana vuodesta toiseen. Jos etsit tapahtumaasi inspiroivaa, iloista ja unohtumatonta piristäjää, on Aira Samulin takuuvarma valinta.

Tanssinopettajanakin vilkkaan elämänsä aikana tunnetuksi tullut Samulin ei enää opeta tai tanssi, mutta kuten hän itse toteaa:

"Kun minä menen paikalle, tanssi on alati läsnä."

PYYDÄ TARJOUS