Sportspot kansikuva

UNOHTUMATTOMIA

ELÄMYKSIÄ MEILLE KAIKILLE

Tavoitteenamme on tehdä elämästäsi urheilupersoonien avulla entistä inspiroivampaa, mielenkiintoisempaa ja mukavampaa. Tarjoamme elämyksiä, jotka osallistujat muistavat vielä pitkään. Mieleenpainuva tapahtuma tarvitsee mieleenpainuvia tarinoita tai kokemuksia. Me tarjoamme niitä teille.

OLETKO VALMIS HUIKEISIIN ELÄMYKSIIN?

Sportspot sai alkunsa yksinkertaisesta kysymyksestä: miksi ei ole olemassa palvelua, josta löytäisin kenet tahansa huippu-urheilijan tai valmentajan, joka pystyisi tuottamaan unohtumattomia elämyksiä? Vastaus on, että sellainen palvelu pitäisi olla olemassa.

Urheilupersoonien osaaminen, karisma ja tietotaito on oltava isomman yleisön saatavilla. Tämän Sportspot mahdollistaa. Maailma on täynnä mielenkiintoisia urheilupersoonia, joiden tavoittaminen omaan tapahtumaan ei ole ollut aina mahdollista, vaikka heillä mielenkiintoa tapahtumia kohtaan on voinutkin olla. Ota meihin yhteyttä niin katsotaan miten voimme palvella juuri sinua!

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

 • Sportspot logo

  Ehkä ikimuistoisin TYKY-päivä ikinä! Minna Tervamäki ja Amin Asikainen vetivät hyvät reenit. Lopuksi sain ottaa sparrin Asikaisen kanssa. En olisi ikinä voinut kuvitella olevani ylpeä jos joku saa lyötyä niin, että valot käy hetkellisesti pois!

  Aki Joensuu
  Eezy

 • Sportspot logo

  Työskentely Sportspotin kanssa sujui erinomaisesti. Heillä oli takataskussa hienoja ideoita asiakastilaisuuksiamme varten. Olemme jo suunnittelemassa palvelun hyödyntämistä tulevissa tapahtumissamme.

  Satu Saarteinen
  Accenture

 • Sportspot logo

  Erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelma, josta aiemminkin raveissa käynyt sai paljon uutta tietoa ravimaailmasta.

  Hanne Huhmarsalo
  Joensuun tiedepuisto

 • Sportspot logo

  Sportspot took the time to understand our requirements, budget, timeline and context of our event. They provided an excellent speaker who was thoroughly briefed and prepared.

  Rob Connell
  Nolwenture

 • Sportspot logo

  Teimme miesten EM-kisoista asiakkaillemme ainutlaatuisen kokemuksen Sportspotin välittämän huippuasiantuntijan avulla. Tämä tarjosi sisäpiiriläisen näkökulman pelitapahtumaan Hartwall-areenan aitiossa. Jokainen ilta oli onnistunut ja suuri kiitos siitä kuuluu Sportspotille.

  Ari Torpo
  Accenture

 • Sportspot logo

  Sportspotin järjestämä tyky-päivä oli unohtumaton kokemus ja parasta oli se, että tapahtumassa saadut opit pystyi ottamaan käyttöön myös omassa arjessa. Todella hyvää palvelua!

  Janika Sundström
  Namina Wellness Spa

 • Sportspot logo

  Osallistuttuani valmentaja Jussi Turtiaisen keilailusessioon keskiarvoni nousi 20 pistettä ja sain hyviä vinkkejä juuri oman heittoni kehittämiseen. Suosittelen lämpimästi!

  Matti Partanen
  JoenOmaKoti Oy LKV

Jari-Pekka Holopainen

Jimi Hellstedt

Myyntipäällikkö

jimi@sportspot.fi
040 574 1039
Juho Nenonen

Juho Nenonen

Urheilijayhteistyö

juho@sportspot.fi
040 751 9569
Teemu Harinen

Teemu Harinen

Kaupallinen yhteistyö

teemu@sportspot.fi
050 492 2944

NEUVONANTAJAT

Johan Kronberg
Johan Kronberg

Osakas

Laajasti arvostettu rahoitusasiantuntija, joka osallistuu yrityksen strategian kehittämiseen ja toimii neuvonantajana. PwC:n entinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Urheilumies henkeen ja vereen.

Petteri Koponen
Petteri Koponen

Osakas

Yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä koripalloilijoista, joka edustaa tällä hetkellä saksalaista FC Bayern München -seuraa. Keskittyy toistaiseksi koripallouraansa, mutta tulee mahdollisesti Sportspotille töihin kun uran loppu häämöttää.

Mika Sulin
Mika Sulin

Osakas

Urheilujohtamisen moniosaaja, Starsquad Tj., 25+ vuotta kokemusta erilaisista positioista urheilubusineksessa (mm. Tj. Exel Sports Oy, Tj. Hartwall Areena, Tj. Nike Pohjoismaat ja Nike keski- ja Itä- Eurooppa).

Timo Walden
Timo Walden

Senior advisor

Media-alan osaaja ja urheilumanageri. Toimii myös Suomen jalkapallomaajoukkueen tiedotuspäällikkönä, jonka lisäksi toiminut UEFAn media-upseerina esimerkiksi EM-kilpailuissa 2008. Viestintäyhtiö TWK:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Marko Yrjövuori
Marko Yrjövuori

Senior advisor

Tehnyt yli kahdenkymmenen vuoden uran Yhdysvalloissa fysiikkavalmentajana. Palvellut Los Angeles Lakersin sekä Los Angeles Kingsin organisaatioissa. Laajat verkostot Suomessa ja ulkomailla. Toimii useissa menestyvissä start-upeissa omistajana ja advisorina.

Laura Lepistö
Laura Lepistö

Senior advisor

Suomen urheilumanagereiden hallituksen jäsen ja Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa. Uuden sukupolven urheiluvaikuttaja. Sisältö- ja designtoimisto Snou creativen perustajaosakas.

Erkki Alaja
Erkki Alaja

Senior advisor

Urheiluneuvos ja urheilumarkkinoinnin konkari, Suomen Urheilumanagerit ry:n perustaja ja kunniapuheenjohtaja. Toiminut Suomalaisen urheilun hyväksi eri tehtävissä jo neljällä eri vuosikymmenellä.

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä suomen urheilumanagerit
Yhteistyössä sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi
Yhteistyössä saval