Sportspot kansikuva

UNOHTUMATTOMIA

ELÄMYKSIÄ MEILLE KAIKILLE

Tavoitteenamme on tehdä elämästäsi urheilupersoonien avulla entistä inspiroivampaa, mielenkiintoisempaa ja mukavampaa. Tarjoamme elämyksiä, jotka osallistujat muistavat vielä pitkään. Mieleenpainuva tapahtuma tarvitsee mieleenpainuvia tarinoita tai kokemuksia. Me tarjoamme niitä teille.

OTA YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

TEKIJÄT

Jimi Hellstedt

Jimi Hellstedt

Myynti

jimi@sportspot.fi
+358 40 574 1039
Johannes Hirvonen

Johannes Hirvonen

Myynti

johannes@sportspot.fi
+358 50 447 7594
Jani Piipari

Jani Piipari

Myyntijohtaja

jani@sportspot.fi
+358 44 055 8866
Juho Nenonen

Juho Nenonen

Urheilijayhteistyö

juho@sportspot.fi
+358 40 751 9569
Teemu Harinen

Teemu Harinen

Toimitusjohtaja

teemu@sportspot.fi
+358 50 492 2944

HALLITUS

Petteri Kilpinen
Petteri Kilpinen (HPJ)

Kilpinen on hallitusammattilainen, joka on ansainnut kannuksensa mm. Nordic Business Forumin, HJK:n, TBWA/Helsingin ja Lataamo Groupin hallituksissa. Kilpisellä on myös vahva osaaminen urheilujohtamisesta. 2012 Kilpinen valittiin VALO:n ensimmäiseksi puheenjohtajaksi, jonka lisäksi hän on toiminut Nuoren Suomen puheenjohtajana. Kilpinen on myös tietokirjailija. Hänen teoksensa Inspiroitunut käsittelee uuden ajan työelämän johtamista, jossa hierarkkinen ja kontrolliin perustuva ylhäältä alas-malli ei enää toimi. Johtamisen kriittiseksi menestystekijäksi muodostuu vuorovaikutteinen ja valmentava johtaminen, johon myös Sportspot panostaa. Petteri on Sportspot Oy:n osakas.

Juho Nenonen
Juho Nenonen

Nenonen on toinen Sportspotin perustajaosakas. Hän pelannut ammatikseen koripalloa vuodesta 2005 lähtien ja edustanut myös Suomen koripallomaajoukkuetta Susijengiä sekä pelannut ammattilaisena Argentiinan pääsarjassa. Kentän ulkopuolella hän on vaikuttanut urheilujohtamisen tutkimuksen ja opetuksen rintamilla. Nenonen on vastannut Suomen ensimmäisen yliopistotasoisen urheilujohtamisen sivuaineen suunnittelusta kauppatieteiden laitokselle. 2015 Nenonen toimi tutkijana Arvoa urheilusta -tutkimushankkeessa, joka antoi osaltaan potkua Sportspotin idean kehittämiselle. Juho on Sportspot Oy:n osakas.

Karri Virtanen
Karri Virtanen

Virtanen perusti Agenteq Solutions Oy -softatalon vuonna 1999, jonka päätuote oli Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmä. Tänä päivänä Tampuuri on alansa markkinajohtaja, ja järjestelmällä hallinnoiduissa kodeissa asuu, työskentelee ja harrastaa 1,9 miljoonaa suomalaista. 2010 Virtanen oli perustamassa Booster Investments Oy:tä, joka toimii Suomalaisten kasvuvaiheen yritysten rahoittajana. Virtanen toimii myös LP Viestin naisten mestaruussarjajoukkueen hallituksen puheenjohtajana, jonka lisäksi hänellä on useita muita hallituspositioita kasvuyrityksissä. Virtasen erityisosaamista ovat strateginen johtaminen, johtamisen tietomallit ja it-ratkaisuiden hyödyntäminen liiketoiminnassa. Karri on Sportspot Oy:n osakas.

Katariina Laakkonen
Katariina Laakkonen

Katariina Laakkonen (o.s. Ebeling) on entinen triathlonisti, pyöräilijä ja juontaja. Kansainvälisellä tasolla triathlonissa kilpaillut Laakkonen oli vuoteen 1996 asti ammattilaisurheilija, kunnes siirtyi perheen perustamisen jälkeen Suomen BMX-pyöräilyn avainpelaajaksi. Laakkonen on tehnyt töitä hartiavoimin BMX:n edistämisen eteen Suomessa ja työn tuloksena vuonna 2013 Helsingin Kivikon urheilukeskukseen rakennettiin Suomen ensimmäinen kansainvälisen tason BMX-rata Pyöräkrossiparkki. Toinen rata valmistui Espoon Matinkylään kesällä 2018. Laakkonen on sekä BMX Helsingin puheenjohtaja että Suomen Pyöräilyunionin hallituksen jäsen. Katariina on Sportspot Oy:n osakas.

Katariina Laakkonen
Piia Latvala

Piia Latvala (KTM) on työskennellyt instituutioasiakkaista vastaavana varainhoitajana Mandatum Lifessa vuodesta 2010. Ennen Mandatum Lifea Latvala työskenteli Amanda Capitalla sijoittajasuhdejohtajana 2007-2010 ja tätä ennen OP-ryhmässä mm. salkunhoitajana ja osakemeklarina 2000-2007. Piialla on monipuolinen kilpaurheilutausta ja erityisesti palloilulajit ja yleisurheilu ovat lähellä sydäntä. Aktiiviuran jäätyä taakse Piia on kouluttautunut valmennuspuolella ja tekee tällä hetkellä oman toimensa ohella fysiikkavalmennusta mm. Suomen Beach Volley maajoukkueen valmennustiimissä. Piia on Sportspot Oy:n osakas.

Teemu Harinen
Teemu Harinen

Harinen on toinen Sportspotin perustajaosakas. Pikkupojasta saakka hän nimesi haaveekseen yhdistää urheilun ja liiketoiminnan. Hän on jalostanut tätä haavettaan toimimalla erilaisissa positioissa urheilun parissa pienen seuran puheenjohtajuudesta, pesiskouluohjaajaan ja VIP-isännyydestä yliopiston urheilujohtamisen opintoihin. Teemulla on kokemusta liike-elämästä myynnin, markkinoinnin, ostamisen, budjetoinnin sekä konseptoinnin ja uuden liiketoiminnan kehittämisen saralta. Vaikka Teemu on vahvasti tekijämiehiä, hän on hakenut oppia ja ajatuksia tekemiseensä myös koulutuksesta. Opintohistoriasta löytyy kansainvälisen kaupan tradenomin, kauppatieteiden maisterin kuin aikuispedagogiigankin tutkinnot. Teemu on Sportspot Oy:n osakas.

NEUVONANTAJAT

Erkki Alaja

Advisor

Urheiluneuvos ja urheilumarkkinoinnin konkari, Suomen Urheilumanagerit ry:n perustaja ja kunniapuheenjohtaja. Toiminut Suomalaisen urheilun hyväksi eri tehtävissä jo neljällä eri vuosikymmenellä.

Johan Kronberg

Advisor

Laajasti arvostettu rahoitusasiantuntija, joka osallistuu yrityksen strategian kehittämiseen ja toimii neuvonantajana. PwC:n entinen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Urheilumies henkeen ja vereen. Johan on Sportspot Oy:n osakas.

Kalervo Kummola

Advisor

Kummola on yksi Suomalaisen urheilun vaikuttavimmista henkilöistä, joka on ollut luomassa ammattimaisen urheilun peruskiveä suomalaisen jääkiekkoilun kautta. Kummola tunnetaan läpi Suomen ja Euroopan urheilupiirien ihmisenä, joka saa asioita aikaan. Hänen luottamustoimiinsa lukeutuvat mm. seuraavat toimet: kansainvälisen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja 2003, Tampere Unitedin hallituksen jäsen 2007–2011, Tampere-talon Toimitusjohtaja 2004-2011, Suomen Olympiakomitean valtuuskunnan puheenjohtaja 27.10.2004–, Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja 1997–2016, Suomen Jääkiekkoliiton hallituksen jäsen 1975–, Jääkiekon Euroopan liigan varapuheenjohtaja, Suomen Olympiakomitean hallituksen jäsen 14.6.1993–17.11.2004.

Ilkka Lavas

Advisor

Lavas on kokenut media-alan sarjayrittäjä ja digitalisaation puolestapuhuja. Lavas on toiminut monipuolisesti erilaisissa tehtävissä yrittäjänä, henkilöstöihmisenä, toimitusjohtajana, sovellussuunnittelijana, konseptoijana, kouluttajana, sparraajana, talousjohtajana, it-konsulttina, valmentajana, luennoijana ja strategisena konsulttina. Hän on auttanut mm. seuraavia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään: www.artic.net, www.ilmainensanakirja.fi, W3 Group Finland Oy, Suomikauppa.FI, Smartum Oy, Suomen Lehtiyhtymä Oy, Vivas Media Oy, City Digital Oy ja Improve Media Oy. Lavaksen luottamustehtäviä on ollut mm. Suomen Yrittäjien Kasvuyrittäjyysvaliokunta, Keravan Nuorkauppakamari ry puheenjohtaja, Keravan Yrittäjien hallituksen jäsenyys, Keravan Energia Oy hallituksen jäsen, Suomen yrittäjyyspääoma ry:n hallituksen jäsen. Ilkka on Sportspot Oy:n osakas.

Laura Lepistö

Advisor

Suomen urheilumanagereiden hallituksen jäsen ja Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija yksinluistelussa. Uuden sukupolven urheiluvaikuttaja. Sisältö- ja designtoimisto Snou creativen perustajaosakas.

Heikki Westerlund

Advisor

Westerlund on pitkän linjan hallitusammattilainen ja arvostettu sijoitusalan ammattilainen. Hän on toiminut Orion Oyj:n hallituksen puheenjohtaja 22.3.2017 alkaen ja ollut jäsenenä hallituksessa vuodesta 2010. Tämän lisäksi Westerlund on toiminut CapMan Oyj:n toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vuosia. Westerlund on toiminut luottamustehtävissä mm. seuraavissa: Aldata Solution Oyj 1997–2001, AtBusiness Communications Oyj 1997–2003, Lumene Oy 2006–2013, Medianorth Group Oy 1999–2004, Nexor Superstore 1995–1998, Norvestia Oyj 2015–2017, Satama Interactive 1997–2000, Suomen Pääomasijoitusyhdistys ry 2007–2011 ja Walki Oy 2011–2017. Heikki on Sportspot Oy:n osakas.

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä suomen urheilumanagerit
Yhteistyössä sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi
Yhteistyössä saval

OLETKO VALMIS HUIKEISIIN ELÄMYKSIIN?

Sportspot sai alkunsa yksinkertaisesta kysymyksestä: miksi ei ole olemassa palvelua, josta löytäisin kenet tahansa huippu-urheilijan tai valmentajan, joka pystyisi tuottamaan unohtumattomia elämyksiä? Vastaus on, että sellainen palvelu pitäisi olla olemassa.

Urheilupersoonien osaaminen, karisma ja tietotaito on oltava isomman yleisön saatavilla. Tämän Sportspot mahdollistaa. Maailma on täynnä mielenkiintoisia urheilupersoonia, joiden tavoittaminen omaan tapahtumaan ei ole ollut aina mahdollista, vaikka heillä mielenkiintoa tapahtumia kohtaan on voinutkin olla. Ota meihin yhteyttä niin katsotaan miten voimme palvella juuri sinua!

 • Sportspot logo

  Ehkä ikimuistoisin TYKY-päivä ikinä! Minna Tervamäki ja Amin Asikainen vetivät hyvät reenit. Lopuksi sain ottaa sparrin Asikaisen kanssa. En olisi ikinä voinut kuvitella olevani ylpeä jos joku saa lyötyä niin, että valot käy hetkellisesti pois!

  Aki Joensuu
  Eezy

 • Sportspot logo

  Työskentely Sportspotin kanssa sujui erinomaisesti. Heillä oli takataskussa hienoja ideoita asiakastilaisuuksiamme varten. Olemme jo suunnittelemassa palvelun hyödyntämistä tulevissa tapahtumissamme.

  Satu Saarteinen
  Accenture

 • Sportspot logo

  Erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelma, josta aiemminkin raveissa käynyt sai paljon uutta tietoa ravimaailmasta.

  Hanne Huhmarsalo
  Joensuun tiedepuisto

 • Sportspot logo

  Sportspot took the time to understand our requirements, budget, timeline and context of our event. They provided an excellent speaker who was thoroughly briefed and prepared.

  Rob Connell
  Nolwenture

 • Sportspot logo

  Teimme miesten EM-kisoista asiakkaillemme ainutlaatuisen kokemuksen Sportspotin välittämän huippuasiantuntijan avulla. Tämä tarjosi sisäpiiriläisen näkökulman pelitapahtumaan Hartwall-areenan aitiossa. Jokainen ilta oli onnistunut ja suuri kiitos siitä kuuluu Sportspotille.

  Ari Torpo
  Accenture

 • Sportspot logo

  Sportspotin järjestämä tyky-päivä oli unohtumaton kokemus ja parasta oli se, että tapahtumassa saadut opit pystyi ottamaan käyttöön myös omassa arjessa. Todella hyvää palvelua!

  Janika Sundström
  Namina Wellness Spa

 • Sportspot logo

  Osallistuttuani valmentaja Jussi Turtiaisen keilailusessioon keskiarvoni nousi 20 pistettä ja sain hyviä vinkkejä juuri oman heittoni kehittämiseen. Suosittelen lämpimästi!

  Matti Partanen
  JoenOmaKoti Oy LKV