Podcastit

Hatsolo X Sportspot Podcast

Hatsolo X Sportspot Podcastissa houstina toimii Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Podcastissa Hatsolo juttelee muiden Sportspotin huipputyyppien kanssa asioista niiden oikeilla nimillä. Podcastissa sukelletaan mielenkiintoisten persoonien elämään tavalla, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi ja kuullaan tarinoita esirippujen takaa. Tarjoamme uusia ajatuksia, inspiraatiota ja iloa kuulijoillemme!

Hyppää siis mukaan!

Suurella sydämellä:
Johannes & Team Sportspot

10/2/2020

Hatsolo X Sportspot | Brädi

Tällä kertaa vieraaksi mikin ääreen astelee suomalaisen hip hopin faija Brädi. Vaikka Brädi onkin ollut suomiräpin etulinjassa raivaamassa tietä tuleville sukupolville, hän ei kuitenkaan koe olevansa puhdasta heittäytyjä tyyppiä. Podcastin aikana pohdimme kulttuurin luomisen ainesosia, yrittäjyyttä sekä miten sovitetaan yhteen taide ja liiketoiminta.

10/2/2020

Hatsolo X Sportspot | Minna Kauppi

Neljännessä podcastissa vieraana on suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari Minna Kauppi. Hän tietää miten voitetaan, sekä miten pidetään ilo ja sydän mukana urheilussa. Opi myös mitä ajatuksia Minnalla on äitiydestä, perheestä ja luonnossa liikkumisesta.

13/1/2020

Hatsolo X Sportspot | Annina

Annina on selättänyt MS-taudin ja palannut maailman huipulle Naisleijonissa. Tämän ilopillerin tarina kertoo siitä, että mieli on valtavan paljon vahvempi, kuin ikinä luuletkaan!

27/1/2020

Hatsolo X Sportspot | Petteri

Ennen kun ihminen lähti töistä, niin ihminen lähti töistä. Nykyään kun ihminen lähtee töistä, lähtee hän vain työpaikalta. Tämä johtaa usein uupumukseen ja siihen, että energiaa ei riitä töiden ulkopuolisille asioille.

31/12/2019

Hatsolo X Sportspot | Amin

Kova laji, mutta herkkä mies. Tervetuloa mukaan hämyisille nyrkkeilysaleille missä ikkunat on huurussa ja nuoren nyrkkeilijän päässä pauhaa repeatilla lause "Kädet ylhäällä, leuka rinnassa ja älä ryntäile!"

10/03/2020

Hatsolo X Sportspot | Minna Tervamäki

Mä olen kerran ollut Minnan kanssa samalla keikalla. Keikan jälkeen meillä oli mahdollisuus istua hetkeksi alas ja jutella.

Annamme viestillesi kasvot

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!