Urheiluelämyksiä ryhmille ja työyhteisöille

Urheiluelämyksiä ryhmille ja työyhteisöille

Huipulle pääsevät vain harvat. Niinpä miljoonat katsojat seuraavat vuosittain kotisohvilta ja lehtereiltä, kuinka urheilun huiput venyvät uskomattomiin suorituksiin kentillä ja kaukaloissa. Mutta kuinka moni on päässyt oikeasti treenaamaan yhdessä huippujen kanssa? Meidän avulla viet urheiluelämyksen aivan uudelle tasolle: tarjoamme mahdollisuuden päästä samalle kentälle huippupelaajien ja -valmentajien kanssa. Emme järjestä vain perinteisiä tyky-päiviä vaan aitoja työelämyspäiviä, joissa liikunnallista sisältöä päästään nauttimaan alan huippujen opastuksessa.

Miten?

Sportspotin tarjonnasta löydät kymmeniä eri lajeja ja toistasataa huipputason tekijää. Voimme tarjota henkilöt järjestämääsi tapahtumaan tai järjestää koko tapahtuman alusta loppuun toiveidesi mukaan. Sportspotin kautta näet helposti ja nopeasti saatavilla olevat vaihtoehdot ja säästät aikaasi käytännön järjestelyissä. Mikäli haluat yhdistää työelämyspäivän yrityksesi markkinointiin, voimme hoitaa myös somesisältöjen tuotannon puolestasi.

Miksi?

Liikunta ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, minkä johdosta jokainen työntekijöistään välittävä työyhteisö pyrkii innostamaan organisaationsa jäseniä kohti liikunnallista elämäntapaa. Saamamme asiakaspalaute sen kertoo: Sportspotin järjestämissä yritystapahtumissa osanotto on keskimäärin 30 prosenttia korkeampi kuin asiakasyritysten aiemmilla tyky-päivillä, joissa ei ole hyödynnetty urheilun huippuosaajia. Yritysten kilpailu parhaista tekijöistä kiristyy, ja pisimmän korren vie se, joka panostaa työntekijöihinsä muun muassa tarjoamalla tapahtumissaan aidosti kiinnostavaa sisältöä. Sportspotin avulla luot tehokkaasti positiivista kuvaa yrityksestäsi niin olemassaolevien kuin tulevien työntekijöidenkin silmissä.