Tapahtuma- ja messuvierailut

Tapahtuma- ja messuvierailut

Erotu massasta kiinnostavilla kasvoilla! Järjestitpä pientä tai suurta yleisötilaisuutta, messuja tai seminaareja, tarjoamme tilaisuuteesi persoonan, joka pystyy parhaiten tuomaan uusia näkökulmia ja tuoreita ajatuksia juuri sinun kohderyhmällesi.

Miksi urheilupersoonat?

Urheilupersoonat ovat esikuvia ja vaikuttajia, joiden tarinat eivät jätä kuulijoitaan kylmäksi. Siksi oikein valittu urheilupersoona tapahtumassasi nostaa sen kiinnostavuutta merkittävästi. Kukapa ei haluaisi tutustua messuosastoon, jossa pääsee vaihtamaan pari sanaa valtakunnallisesti tunnetun urheilukasvon kanssa. Samalla synnytetään positiivinen mielikuva myös itse tuotteesta ja yrityksestä.

Miten Sportspot toimii?

Voit selailla laajaa urheiluvaikuttajien verkostoamme verkkosivuillamme. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarkoitukseesi sopivan henkilön, joka tukee yrityksesi välittämää viestiä ja nostaa sen kiinnostavuutta.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!