Etatykypaiva

Yhteisöllisyyden, joukkuehengen ja yhdessä tekemisen merkitys ei katoa vaikeina aikoina. Päinvastoin. Se korostuu.

Etä-tykypäivän tavoite on luoda yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät olla samassa tilassa – kuten nyt epidemian keskellä. Etä-tykypäivässä yhdistyy liikunnallinen leikittely, improvisointi ja yhteinen katselukokemus. Unohtamatta maittavaa ruokaa ja juomaa, kotiin toimitettuna.

Kysy lisää ja suunnitellaan juuri teidän näköinen ETÄ-TYKYPÄIVÄ!

Huddle

Miten teidän yrityksessänne päivä lähtee käyntiin haasteiden keskellä?

Mitä jos voisitte huolehtia siitä, että vaikeassakin tilanteessa tarjoatte organisaatiollenne mahdollisuuden lähteä liikkeelle hyvällä energialla ja motivoituneena?

Sportspot Huddlen idea on yksinkertainen: me tarjoamme urheilusta tutun yhteen kokoontumisen virtuaalisessa muodossa, jotta kaikki ovat samalla sivulla aamusta saakka ja pääsevät hyvällä fiiliksellä hommiin. Teemoina on ilo, motivaatio, joukkuehenki ja itsensä ylittäminen. Aiheita, jotka ovat juuri nyt todella olennaisia.

Vetäjinä toimivat Suomen tunnetuimmat urheilun ja viihteen huippuosaajat: Minna Kauppi, Laura Lepistö, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Brädi, Annina Rajahuhta, Antti Mäkinen, Kaj Kunnas ja Katja Pasanen.

Sisältää 160 tarinaa. Hinta 3900€ (alv. 0). Tilaa teidän räätälöity Huddle tästä!

#KORSU

Hanskat tiskiin vai kohti tuntematonta?

Lähes kaikki mitä olemme tehneet aiemmin, on juuri nyt mahdotonta. Emme tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Mielestämme meillä on 2 vaihtoehtoa:

a) Heittää hanskat tiskiin ja lyödä lappu luukulle.
b) Tehdä kaikkemme, jotta pystyisimme kehittämään jotain uutta.

Valitsimme vaihtoehdon b.

Sportspotin kaikki palvelut ovat maanantaista 16.3.2020 lähtien #KORSU-palveluita, eli Korona-suojattuja. Muutos on voimassa toistaiseksi.

Korona suojattujen lisäksi #KORSU kuvaa vallitsevaa tilannetta, jossa ihmiset ovat erilaisissa suojissa, eristyksissä ja karanteeneissa. Erillään toisistaan, omissa #KORSUissaan.

Fyysisiä kokoontumisia rajoitetaan, mutta tarve kommunikoida ja olla yhteydessä ihmisiin ei katoa. Tarve saada viestejä välitettyä ei katoa. Tarve toivoon, motivaatioon, innostamiseen tai jaksamiseen (henkiseen tai fyysiseen) ei katoa.

Edellä mainittuja tarvitaan ehkä enemmän kuin pitkään aikaan.

Lanseeraamme tulevina päivinä ja viikkoina #KORSU-ratkaisuja työyhteisöjen motivointiin ja positiivisen energian ylläpitämiseen.

Soita tai varaa aika

Soita meille: +358 50 492 2944 tai ole yhteydessä.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!