Ideoita tapahtumaasi

Ideoita tapahtumaasi

Lista mahdollisuuksistamme on loputon, mutta tiivistettynä haluamme tarjota sinulle ja yhteisöllesi elämyksiä urheilupersooniemme kautta. Kanssamme kaikki on mahdollista. Voimme järjestää kaikkea lätkäkoutsin luennosta fudismatsiin itse Kuninkaan kanssa. Tuomalla mukaan urheilumaailmasta tuttuja mielenkiintoisia henkilöitä, luomme yrityksellesi uniikin ja unohtumattoman tapahtuman, olivat kyseessä sitten tyky-päivät, pikkujoulut tai kesäpäivät. Emme kuitenkaan palvele vain yrityksiä, meiltä löytyvät myös ideat ja työkalut mieleenpainuviin syntymäpäiväjuhliin, polttareihin ja illanviettoihin. Urheilupersoonamme antavat toki myös yksilö- tai ryhmävalmennusta – parempia asiantuntijoita tuskin löydät mistään.

Räätälöimme aina juuri sinulle tai yrityksellesi sopivan kokonaisuuden ja kokemuksen. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä. Voit luottaa ammattitaitoomme ja halutessasi järjestämme kaiken puolestasi avaimet käteen-periaatteella. Yrityksesi voi myös saada avullamme hyvää näkyvyyttä sporttikansan silmissä, ja yhteistyökumppaneidemme avulla voitte myös saada tapahtumastanne muistot talteen. Kerro meille viestillä tarpeistasi. Voit esimeriksi kuvailla tapahtumaasi, kuten ”Aktiivinen tyky-päivä sporttiselle 20 hengen yritykselle Helsingissä." Lupaamme auttaa parhaamme mukaan! Lähtölaukaus on ammuttu, älä jää telineisiin!

Autamme sinua löytämään oikean persoonan

Olemme Suomen kattavimmalla poolilla varustettu urheilijoiden ja valmentajien välittämiseen erikoistunut palvelu. Tuomme nykyisten ja aktiiviuransa päättäneiden urheilutoimijoiden osaamisen saatavillenne helposti ja nopeasti.

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!