Huddlella huippuvireeseen !

Päästäksesi jonnekin, on lähdettävä liikkeelle. Huddlella varmistat, että kun peli alkaa, koko teidän porukka on valmiina.   

Lyhyesti
Kysy tarjous

Huddle lyhyesti

Huddle on mahtava tapa luoda yhteishenkeä. Se on yhteinen, vahvistava ja mieleenpainuva kokemus osallistujille, jossa huipputyypit tuovat virtaa ja energiaa päiväänne. Toteutuksemme mahdollistaa tämän myös tilanteessa, jossa joukkueesi ei voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään.

Sisältää mm.

✓   Vetäjinä urheilun ja viihteen huippuosaajat
✓   160 tarinaa
✓   8x Virtuaalinen livekokoontuminen
✓   Teemoina mm. ilo, motivaatio, joukkuehenki ja itsensä ylittäminen.

ASIAKKAITAMME

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Huddle pähkinänkuoressa

Huddle luo yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään. Vaikka joukkueesi olisi fyysisesti erossa toisistaan, on tärkeää saada henkiset välimatkat mahdollisimman pieniksi.

Hinta kun osallistujia max. 100

3900 €

+alv. 24%

✓   Vetäjinä urheilun ja viihteen huippuosaajat
✓   160 tarinaa
✓   8x Virtuaalinen livekokoontuminen
✓   Teemoina mm. ilo, motivaatio, joukkuehenki ja itsensä ylittäminen.

Kysy tarjous suuremmille osallistujamäärille!

Sisältää mm.

© 2020 Sportspot Oy. Y-tunnus 2658001-5

Palvelun sisältöHinnoittelu

”Maailman parhaan lakun valmistuksessa tarvitaan huippuvirettä. Sportspotin Huddle erottui massasta ja onnistui tuomaan tekemiseemme lisäboostin, jonka avulla tiimimme jaksoi painaa läpi vaikeiden aikojen ja niistä yli. Vahva suositus!” 

Timo Nisula, Lakukeisari, Kouvolan Lakritsi

"Erittäin hyvä ja yhteen nivottu kokonaisuus joka yhdisti porukkamme vaikeina aikoina ja toi kaivattua energiaa ja yhteistä tekemistä päiviin."

Mika Engblom, Country Manager & Head of IM Finland, Samsung Electronics Nordic

Hinnoittelu

”Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa. ”

Satu Saarteinen,Accenture, Oracle Alliance Lead, Nordic

Kysy rohkeasti, kerromme mieluusti lisää

Teemu Harinen

Voit varata esittelyajan suoraan kalenteristamme. Se ei maksa mitään.

Kysy tarjous

1. Miksi?

2. Mikä?

Sportspot Huddlessa teidän joukkueenne kasataan yhteen samalle alustalle (esim. Zoom tai Microsoft Teams) ja tarkkaan valitut huipputyyppimme vetävät ainoastaan teille suunnatun Huddlen. Huddlejen teemoja ovat esim. ilo, motivaatio, itsensä voittaminen ja joukkuehenki. Kokonaisuudessaan Huddle kestää 15 minuuttia/ kerta, joka mahdollistaa sen, että porukka pääsee myös nopeasti takaisin hommiin. Keskeisintä Huddlessa on  se, että porukka lähtee entistä motivoituneempana ja innostuneempana kohti yhteistä päämäärää. 

Termi "Huddle"- on syntynyt vuonna 1892 USA:ssa, kun Gallaudetin yliopiston amerikkalaisen jalkapallojoukkueen pelinrakentaja Paul Hubbard halusi varmistaa viestin perillemenon ja kasasi joukkueen tiukkaan rinkimuodostelmaan kuuntelemaan kuviota. Tämä Hubbardin alullepanema tapa on myöhemmin levinnyt useisiin urheilulajeihin. Joukkueet varmistavat että kun pilliin vihelletään, niin kaikilla on sama suunta. 138- vuotta myöhemmin Sportspot kehitti Huddlen, joka mahdollistaa Hubbardin vision toteutumisen virtuaalisesti.  

3. Mitä vaatii?

Huddle onnistuu, kun osallistujilla on käytössään joko puhelin tai tietokone josta löytyy internetyhteys. Sopii siis kaikille etätyötä tekeville lokaatiosta riippumatta.

1. Laita viestiä

2. Sovitaan aloituspäivä

3. Tilausvahvistus mailiin

4. Let´s HUDDLE

Kysy tarjousKysy tarjous