Etätykypäivällä porukka tiiviiksi poikkeusaikana

Etä-tykypäivä on ratkaisu myös tilanteessa, jossa koko joukkueesi ei voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään. 

Lyhyesti
Kysy tarjous

Etätykypäivä lyhyesti

Tavoite on luoda yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään.

Sisältää mm.

ASIAKKAITAMME

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Etä-tykypäivä pähkinänkuoressa

Tavoite on luoda yhteishenkeä myös tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään.

Alkaen

3400 €

/ ryhmä

✓ Toimintapäivät & Live-Tykyshown
✓ Mielenkiintoisia haasteita urheilun ja viihteen huippuosaajilta
✓ Mieleenpainuvan illan yhdessä
✓ Muisteltavaa pitkäksi aikaa eteenpäin
✓ Yllätyksiä, yhteenkuuluvuutta ja joukkuehenkeä!

Tavoite on luoda yhteishenkeä tilanteessa, jossa tiimien jäsenet eivät voi syystä tai toisesta olla samassa tilassa keskenään.

Sisältää mm.

© 2020 Sportspot Oy. Y-tunnus 2658001-5

Palvelun sisältöHinnoittelu

”Viime vuonna oli niin loistava setti, että epäilin, josko tänä vuonna kukaan tai mikään panisi paremmaksi. Erehdyin! Sportspotin luovuus on ennalta-arvaamatonta ja työskentely heidän kanssaan on aina yhtä mukavaa.” Satu S.

1. osa – Toimintapäivä

Toimintapäivässä osallistujat saavat liikuntaan ja muihin aktiviteetteihin liittyviä tehtäviä. Jokainen organisaation jäsen saa toimintapäivänä älypuhelimeensa video-ohjeet, jossa kerrotaan ”liikuntatehtävän” sisältö. Se voi olla esimerkiksi Amin Asikaisen nyrkkeilykoulu, jossa ensin tehdään kevyt varjonyrkkeilyharjoitus, jonka jälkeen osallistuja videoi omalla älypuhelimellaan oman suorituksensa.

Mutta videoitava suoritus ei ole vain mikä tahansa suoritus. Tehtävä voi olla esimerkiksi mielikuvitusottelu Mike Tysonia vastaan, joka loppuu Tysonin tyrmäämiseen. Tietenkin samaan aikaan itse selostettuna (tässä vain yksi esimerkki, käsikirjoitustiimiltämme eivät ideat lopu kesken ja myös asiakkaat saavat ideoida kanssamme).  

Kun osallistuja on kuvannut toimintapäivän suoritukset, hän lähettää videot Sportspotin tiimille, joka vastaa kaikkien videoiden leikkaamisesta ja liimaamisesta.

Osallistujat saavat vähintään kaksi tehtävää ja ne suunnitellaan asiakkaan halujen ja tavoitteiden mukaan. Sportpotin listoilta löytyy toista sataa mielenkiintoista persoonaa, joita voidaan hyödyntää haasteissa. Kaikki sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja kaikki osallistujat saavat osallistua juuri sen verran, mikä hyvältä tuntuu!

 Erittäin hyvä ja yhteen nivottu kokonaisuus joka yhdisti porukkamme vaikeina aikoina ja toi kaivattua energiaa ja yhteistä tekemistä päiviin. 

Mika Engblom
Country Manager & Head of IM Finland, Samsung Electronics Nordic

Live-tykyshow pidetään viikon päästä toimintapäivästä ja videoiden kuvaamisesta. Show koostuu osallistujien kuvaamista videoista sekä muista valituista ohjelmanumeroista, kuten Kaj Kunnaksen urheilutietovisasta, jossa tiimin jäsenet pääsevät mittaamaan omaa tietämystään Mestari-Kunnaksen tiukkojen kysymysten ääressä.

Show-iltana osallistujat kokoontuvat omien tietokoneidensa ääreen katsomaan, mitä kaikkea oman tiimin jäsenet ovatkaan saaneet aikaan. Shown aikana esitetään parhaat palat toimintapäivien tuotoksista ja Sportspot antaa illalle naurutakuun. Show-iltaan voidaan sisällyttää myös informatiivisia osuuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

2. osa – LIVE-tykyshow

…eikä siinä vielä kaikki…

Halutessasi Sportspot toimittaa osallistujille tyky-show ”sissipakkauksen” kotiosoitteisiin. Pakkaus sisältää tyky-show illan aterian, jälkiruoan ja ruokajuomat. Pakkaus kruunaa porukan yhteisen kokemuksen - etänä lähellä toisiaan!

Mitä käytännön toteutus edellyttää?

  • Älypuhelimen, jossa videokamera, internet-yhteys ja heittäytymistä!
  • Toimintapäivänä noin kaksi tuntia, liikkumista, improvisointia ja tehtävien kuvaamista.
  • Live-tykyshow-iltana noin kaksi tuntia kotisohvalla istumista ja tyky-shown katsomista – ja nauramista.
Kysy tarjousKysy tarjous

Hinnoittelu

” Etä-tykypäivä konsepti sopi todella hyvin meille ja oli hienoa, että kaikki pääsivät tätä kautta osallistumaan! Sportspotin kanssa oli erittäin mukavaa tehdä hommia ja he hoitivat homman ammattimaisesti."

 Pia Kanerva,
Johdon Assistentti, Taaleri Oyj

Kysy rohkeasti, kerromme mieluusti lisää

Teemu Harinen

Voit varata esittelyajan suoraan kalenteristamme. Se ei maksa mitään.

Kysy tarjous

✓ Toimintapäivät & Live-Tykyshown
✓ Mielenkiintoisia haasteita urheilun ja viihteen huippuosaajilta
✓ Mieleenpainuvan illan yhdessä
✓ Muisteltavaa pitkäksi aikaa eteenpäin
✓ Yllätyksiä, yhteenkuuluvuutta ja joukkuehenkeä!