Asiakastilaisuudet

Uudenlaisia asiakastilaisuuksia – cocktail-kutsuista oikeaan tekemiseen

Yrityksen asiakastilaisuus on tärkeä paikka – tuo tärkeimmät sidosryhmät paikalle ja erotu massasta kiinnostavilla kasvoilla! Olitpa järjestämässä pientä tai suurta yleisötilaisuutta, messuja tai seminaareja, tarjoamme tilaisuuteesi kasvot, jotka pystyvät parhaiten tuomaan uusia näkökulmia ja tuoreita ajatuksia juuri sinun kohderyhmällesi. Voimme järjestää yrityksenne asiakastilaisuuden kokonaisuudessaan avaimet käteen -periaatteella, tai tarjota teille sopivimmat huippuinnostajat tilaisuuteenne sopivasti. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä huipulle pääsevät vain harvat!

”Huipulle pääsevät vain harvat. Niinpä miljoonat katsojat seuraavat vuosittain kotisohvilta ja lehtereiltä, kuinka urheilun huiput venyvät uskomattomiin suorituksiin kentillä ja kaukaloissa. Mutta kuinka moni on päässyt oikeasti treenaamaan yhdessä huippujen kanssa? Meidän avulla viet urheiluelämyksen aivan uudelle tasolle: tarjoamme mahdollisuuden päästä samalle kentälle huippupelaajien ja -valmentajien kanssa. Emme järjestä vain perinteisiä virkistyspäiviä vaan aitoja työelämyspäiviä, joissa liikunnallista sisältöä päästään nauttimaan alan huippujen opastuksessa.”

Miten?

Sportspotin tarjonnasta löydät kymmeniä eri lajeja ja toistasataa huipputason tekijää. Voimme tarjota henkilöt järjestämääsi tapahtumaan tai järjestää koko tapahtuman alusta loppuun toiveidesi mukaan. Sportspotin kautta näet helposti ja nopeasti saatavilla olevat vaihtoehdot ja säästät aikaasi käytännön järjestelyissä. Sinun ei kuitenkaan itse tarvitse tietää, kuka tapahtumaanne sopii – me autamme oikean persoonan valinnassa ja innostavan viestin esittämisessä! Mikäli haluat valjastaa asiakastilaisuuden myös yrityksesi markkinointiin, voimme hoitaa myös sisällöntuotannon, videotuotannon ja tarvittavat blogijulkaisut puolestasi. Koska kukapa ei haluaisi kertoa näin siistejä juttuja koko maailmalle!

Miksi?

Asiakastilaisuus on huonoimmassa tapauksessa uuvuttavan väsyttävä tilaisuus myyntipuheita, mutta parhaimmillaan järjestävään yritykseen sitouttava ja positiivisten yhteisten kokemusten summa, jonka avulla saadaan luotua luottamusta asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Me Sportspotilla hoidamme homman tyylillä alusta loppuun – järjestetään yhdessä teille tilaisuus, josta puhutaan vielä vuosienkin päästä!

Kasvot viestillesi

MARKO YRJöVUORI

MARKO YRJöVUORI

Valmentaja

Lue lisää
JOHANNES

JOHANNES "HATSOLO" HATTUNEN

Breakdance-pioneeri, Asenteen & motivaation ammattilainen

Lue lisää
ANNINA RAJAHUHTA

ANNINA RAJAHUHTA

Jääkiekkoammattilainen

Lue lisää
HENRIK DETTMANN

HENRIK DETTMANN

Valmentajalegenda

Lue lisää
JUHA PERäLä

JUHA PERäLä

Viihteen monitaituri

Lue lisää
MINNA KAUPPI

MINNA KAUPPI

Metsien Kuningatar

Lue lisää
AMIN ASIKAINEN

AMIN ASIKAINEN

Nyrkkeilyn Euroopan mestari, Rautanyrkki

Lue lisää

Haluatko uusimmat uutiset sähköpostiisi?

Saat sähköpostiisi ideoita ja inspiraatiota, sekä katsauksia viimeisistä tapahtumistamme. Emme lähetä sinulle koskaan roskapostia.


Vahvista uutiskirjeen tilaus sähköpostiisi tulevasta vahvistusviestistä!